Selectează o Pagină

Ce înseamnă Magnetic Marketing?

Magnetic Marketing, Inbound Marketing sau Content Marketing (marketingul prin conţinut) este un concept centrat pe valoarea oferită clienţilor și care presupune atragerea clienţilor ideali (potriviți) prin creare de conținut relevant și experiențe valoroase adaptate acestora.

Cum arată clienţii ideali?

  • cumpără frecvent de la tine și generează cele mai mari venituri
  • nu negociază niciodată prețul sau oferta ta
  • nu îți dau bătăi de cap, iar feedback-ul lor este întotdeauna constructiv
  • te recomandă de fiecare dată când au ocazia. 
Marketing-magnetic-marketing-prin-continut

De ce Magnetic Marketing?

R

Mai mulţi clienţi din online

Creând conţinutul potrivit şi utilizând canalele potrivite pentru a ne adresa lor, vom atrage pentru tine mai muţi clienţii, iar tu vei fi scutit de cea mai mare parte a efortului de vânzare.

 

R

Încasări mai mari

Mesajul corect atrage clientul perfect. Conţintul magnetic atrage mai mulţi clienţi, similari celor mai buni 20% dintre clienţii tăi, care generează 80% din încasările afacerii.

R

Mai mulţi clienţi mulţumiţi

Marketingul Magnetic este centrat pe valoarea adusă clienţilor tăi. Clienţii fericiţi devin promotorii businessului tău, atrâgând după sine și alți clienţi ideali, asemenea lor.

content-marketin-rezultate

Marketingul prin conținut generează cu până la 54% mai multe lead-uri (clienţi potențiali) decât metodele tradiționale de marketing.

Cum funcționează colaborarea cu Magnetic Marketing.ro?

N

Ne cunoaștem şi aflăm obiectivele tale de business și cele de marketing

N

Îți propunem soluții personalizate de marketing prin conţinut, pentru atingerea obiectivelor tale

N

Agreăm împreună soluțiile potrivite și termenele contractuale

N

Alocăm cea mai potrivită echipă pentru acest proiect

N

Stabilim o întâlnire lunară de analiză a rezultatelor

N

Testăm idei noi de dezvoltare și îmbunătățim continuu rezultatele.

Magnetic Marketing

Vrei să ne ocupăm noi de marketingul afacerii tale?

Da, vreau să se ocupe echipa Magnetic Marketing. Contactează-ne.

Ce spun clienții noștri:

Dr. Igor Verdeș

Fondator Getvig.Health / Fondator VigorDent

Colaborarea cu MagneticMarketing este foarte plăcută şi eficientă. Sunt ca nişte prieteni care ”ţin cu casa”. După o discuţie lejeră, într-un cadru prietenos, au înţeles imediat care sunt obiectivele mele de marketing, iar în urma unor cercetări, au venit cu soluţii specifice de conţinut. Mesajele create de ei sunt foarte persuasive, folosesc limbajul clienţilor mei şi scot în evidenţă  beneficiile oferite, astfel încât, să atragem împreună mai mulţi clienţi. Grafica este şi ea ireproşabilă. Sunt foarte mulţumit de rezultate. Îi recomand cu încredere!

Georgiana Voinea

Expert în Servicii de Mediu și Managementul Deșeurilor

Am avut plăcerea să lucrez chiar cu Toni Mandin, fondatorul Magnetic Marketing,  atunci când eram la început de drum cu blogul meu. Doresc să precizez că pe parcursul colaborarii am descoperit o persoană minunată, empatică care ştie să asculte şi să înteleagă nevoile clientului. Orice cerinţă a fost întâmpinată cu pasiune şi creativitate, iar beneficiile s-au văzut în scurt timp. Recomand cu caldură Magnetic Marketing, celor care doresc un partener de marketing dedicat, implicat şi orientat spre rezultat.

James Murphy

CEO, Squid40.com

We have used Magnetic Marketing on a number of occasions with 'new to market' products. The team is personable and professional, they understand what it takes to create a funnel and the elements surrounding, such as content strategy, delivery and core pillars. I would recommend these guys to anyone who needs a dedicated marketing partner who can innovate and deliver, having a friendly team and easy to work with alongside. 

Bodo Codreanu

Author & Trainer, TheFreepreneur.eu

Am ales Magnetic Marketing pentru că eu cred, poate mai mult decât oricine, în atragerea clienților cu marketing prin conținut. Iar pentru că a crea conținutul potrivit este o sarcină provocatoare și consumatoare de timp, am ales să externalizez serviciul către cineva care știe ce face, o face bine și la un preț corect, sub ceea ce se găsește acum în piață. Mai ales că am mai multe proiecte de business la care lucrez concomitent, să am acces la serviciile MagneticMarketing.ro mă ajută să le dezvolt rapid. Recomand cu drag și încredere!

Proiecte MAGNETICE

Getvig.health-proiecte-magneticmarketing
WasteBill
VigorDent-proiecte-magneticmarketing
WasteBill
Getvig.health-proiecte-magneticmarketing
WasteBill
VigorDent-proiecte-magneticmarketing
WasteBill

Descarcă Ghidul Magnetic

Îți punem la dispoziție un Ghid GRATUIT, prin care înveți să identifici şi să atragi mai mulţi clienți profitabili, într-o formă simplă și ușor de aplicat.

Ce primești?

un e-book de 30 pagini cu informații valoroase

un template editabil pentru crearea avatarelor tale

Cum te ajută?

atragi mai mulţi clienți, dintre cei care generează cele mai multe încasări

îţi poți dezvolta afacerea rapid și în siguranță

Ghid Magnetic Marketing