Selectează o Pagină

Magnetic Social Media Marketing

Crește-ți vizibilitatea în online și numărul de clienți profitabili. Alege abonamentul Magnetic Social Media Marketing.

Contacteaza magnetic marketing
r

Problema

Deși oferă produse sau servicii de calitate, cei mai mulți dintre antreprenorii și profesioniștii experți, care se promovează în mediul online, nu reușesc să obțină profituri semnificative.

t

Motivul

Aceeași reclamă care (să zicem că) te costă 1000 lei, îți poate aduce 10 sau 100 clienți potențiali.
Diferența o poate face copywriting-ul – arta de a crea mesaje care vând.

R

Soluția

Află cine sunt clinții tăi ideali și „vorbește pe limba lor”.  Targetează corect și atrage-i folosind mesajele potrivite, pe platformele potrivite.  Sau alege Magnetic Social Media Marketing și ne vom ocupa noi pentru tine.

content-marketin-rezultate

CE este și CUM te ajută?

Magnetic Social Media Marketing este un abonament lunar prin care te ajutăm să-ți îmbunătățești imaginea și să atragi clienți, fără să-ți irosim banii, timpul sau energia.

Ce include

Pachetul Magnetic Social Media Marketing

Identificarea clienților ideali

Aflăm cine sunt cei mai profitabili clienți ai afacerii tale, astfel încât toată comunicarea din rețelele de socializare să fie adaptată comportamentului lor de cumpărare. Asta ne va permite să comunicăm specific, astfel încât să nu-ți irosim timpul și banii adresându-ne celor care NU au nevoie de produsul tău sau care NU vor cumpara.

Strategie de conținut Social Media

În funcție de obiectivele tale și ale clientului tău ideal, stabilim cea mai potrivită abordare și canalele pe care vom comunica – platformele de socializare pe care clientul tău ideal își petrece timpul.

Conținut pentru Social Media*

Creăm și publicăm periodic conținut relevant și atractiv pentru clienții tăi (text și foto/video/grafică). Conținutul va fi publicat pe platformele preferate de clienții tăi.
*oferta include 3 publicări (postări) / săptămână. Pentru mai multe solicită ofertă personalizată.

Conținut reclamă Social Media*

Stabilim împreună obiectivele campaniilor Social Media și realizăm conținutul potrivit (text/foto/grafică/video**).
*oferta include realizarea conținutului pentru 1 campanie / lună; **creația video poate presupune costuri suplimentare.

Facebook & Instagram ADS

Setam și administrăm campaniile tale de Facebook și Instagram pentru a-ți face cunoscut brandul și pentru a atrage cei mai potriviți clienți.
*oferta include maxim 1 campanie/ lună.

Toate acestea pentru doar 250 euro/ lună*

*Preț disponibil pentru minim 6 luni de colaborare.

*Plata se realizează lunar, în avans pentru luna ce urmează.

Dar asta nu este tot

Iată ce primești în plus dacă alegi Magnetic Social Media Marketing:

BONUS

BONUS 1*: Ședință foto + editare foto

Trimestrial (o dată la 3 luni) primești cadou o ședință foto, de cel puțin 2 ore, plus editarea fotografiilor (aprox. 3-4 ore). Fotografiile pot fi folosite în Social Media, reclame, site, etc și te ajută să economisești banii cu ședințele foto profesionale.

BONUS 2*: Consultanță și idei de marketing

O dată la 6 luni primești cadou o ședință de 1-2 ore de consultanță în marketing și growth hacking. Vom contura pentru tine o strategie succintă de marketing și dezvoltare și îți vom indica pașii necesari de urmat.

*bonusurile sunt oferite după cea de-a treia lună de colaborare.

10 motive pentru care să alegi pachetul
Magnetic Social Media Marketing

îți crești încasările

crești numărul de clienți profitabili

crești numărul vizitatorilor în site

crești vizibilitatea în online

îți îmbunătățești imaginea

crești numărul fanilor paginilor Social Media

economiseşti banii cheltuiţi cu campaniile ineficiente

scazi cheltuielile cu salariul și taxele plătite pentru un angajat dedicat Social Media

nu-ți mai bați capul cu promovarea

ai mai mult timp pentru tine și pentru a-ți dezvolta afacerea.

Marketing-magnetic-marketing-prin-continut

Magnetic Social Media Marketing este pentru tine dacă:

Ești antreprenor

Fie că ești la început de drum sau ai deja mulți ani de antreprenoriat, dacă dorești să-ți îmbunătățești comunicarea din online și să-ți crești numărul de clienți profiabili, abonamentul Magnetic Social Media Marketing este pentru tine.

Ești expert liber profesionist

Ești doctor, contabil, psiholog sau ai altă profesie în care ești expert și ai nevoie de ajutor pentru a-ți îmbunătăți imaginea și comunicarea din online. Indiferent de expertiza pe care o ai, dacă ai nevoie să devii mai cunoscut în nișa ta și să-ți mărești numarul de clienți din online, abonamentul Magnetic Social Media Marketing este pentru tine.

Ai un magazin online

Fără identificarea celui mai potrivit public, fără o comunicare corectă și fără promovare este aproape imposibil să faci bani cu magazinul tău din online. Cel puțin nu la capacitatea reală. Alege abonamentul Magnetic Social Media Marketing și atrage mai mulți clienți profitabili.

GARANȚIA NOASTRĂ

Dacă după prima lună de colaborare nu ești mulțumit de colaborare, oricare ar fi motivul, noi îți returnăm banii pe care i-ai plătit pe pachetul Magnetic Social Media Marketing, fără nicio întrebare.

Avem tot interesul să ai rezultate excelente. Dacă tu ești mulțumit de rezultate, nu doar tu câștigi, ci și noi. Câștigăm un partener pe termen lung.

Ofertă limitată

Pentru că ne plac lucrurile foarte bine făcute, astfel încât clienții noștri să fie NU DOAR MULȚUMIȚI, ci ÎNCÂNTAȚI de colaborarea cu noi, avem nevoie de timp și energie pentru a ne dedica lor.
De aceea, pentru moment (până când ne vom mări echipa), putem oferi DOAR 30 abonamente pentru acest proiect.

Așadar, dacă vrei ca investițiile tale să-ți aducă mai mulți clienți noi și ai decis să fii unul dintre cei 30  parteneri care vor primi toată atenția noastră, contactează-ne și hai să ne cunoaștem, să aflăm dacă rezonăm.

*Pentru că facem doar ce „propovăduim”, trebuie să știi că la Magnetic Marketing lucrăm doar cu clienții ideali. De aceea, ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții cu care vom colabora.

23

30

abonamente

CINE suntem noi?

Suntem o echipă de specialiști în marketing prin conținut.

Suntem dedicați clientului nostru ideal, învățăm continuu și căutăm cele mai eficiente și creative soluții de conținut pentru a-l ajuta să-și crească afacerea.

DE CE Magnetic Marketing?

Ce spun clienții noștri:

Dr. Igor Verdeș

Fondator Getvig.Health / Fondator VigorDent

Colaborarea cu MagneticMarketing este foarte plăcută şi eficientă. Sunt ca nişte prieteni care ”ţin cu casa”. După o discuţie lejeră, într-un cadru prietenos, au înţeles imediat care sunt obiectivele mele de marketing, iar în urma unor cercetări, au venit cu soluţii specifice de conţinut. Mesajele create de ei sunt foarte persuasive, folosesc limbajul clienţilor mei şi scot în evidenţă  beneficiile oferite, astfel încât, să atragem împreună mai mulţi clienţi. Grafica este şi ea ireproşabilă. Sunt foarte mulţumit de rezultate. Îi recomand cu încredere!

Georgiana Voinea

Expert în Servicii de Mediu și Managementul Deșeurilor

Am avut plăcerea să lucrez chiar cu Toni Mandin, fondatorul Magnetic Marketing,  atunci când eram la început de drum cu blogul meu. Doresc să precizez că pe parcursul colaborarii am descoperit o persoană minunată, empatică care ştie să asculte şi să înteleagă nevoile clientului. Orice cerinţă a fost întâmpinată cu pasiune şi creativitate, iar beneficiile s-au văzut în scurt timp. Recomand cu caldură Magnetic Marketing, celor care doresc un partener de marketing dedicat, implicat şi orientat spre rezultat.

James Murphy

CEO, Squid40.com

We have used Magnetic Marketing on a number of occasions with 'new to market' products. The team is personable and professional, they understand what it takes to create a funnel and the elements surrounding, such as content strategy, delivery and core pillars. I would recommend these guys to anyone who needs a dedicated marketing partner who can innovate and deliver, having a friendly team and easy to work with alongside. 

Bodo Codreanu

Author & Trainer, TheFreepreneur.eu

Am ales Magnetic Marketing pentru că eu cred, poate mai mult decât oricine, în atragerea clienților cu marketing prin conținut. Iar pentru că a crea conținutul potrivit este o sarcină provocatoare și consumatoare de timp, am ales să externalizez serviciul către cineva care știe ce face, o face bine și la un preț corect, sub ceea ce se găsește acum în piață. Mai ales că am mai multe proiecte de business la care lucrez concomitent, să am acces la serviciile MagneticMarketing.ro mă ajută să le dezvolt rapid. Recomand cu drag și încredere!

Contactează-ne și rezervă oferta