Selectează o Pagină

Creează Profilul

Clientului ideal

Cu ajutorul acestui template vei putea crea portretul robot al celor mai buni clienți ai afacerii tale și vei putea folosi informațiile obținute pentru  a atrage către businessul tău alți clienți asemenea lor (ideali).

Profil Client Ideal

Cum te ajută Profilul Clientului Ideal?

R

Atragi mai mulţi clienţi profitabili

Dacă definești corect profilurile clienților tăi ideali și ții cont de acestea de fiecare dată când ai de luat o decizie de business, vei fi întotdeauna în direcția corectă și vei atrage mai mulți clienții profitabili.

 

R

Econimisești bani cu promovarea

Profilul Clientului Ideal îți indică cea mai potrivită adudență și canalele potrivite de promovare. Astfel, îți vei îmbunătăți rezultatele campaniilor - vei atrage mai multi clienți profitabili cu mai puțini bani.

R

Menții clienţii fericiţi

Te ajută să afli ce își doresc cei mai buni clinți ai tăi - ce îi face fericiți și ce poti imbunatăți. Clienții fericiți rămân, în continuare, clineți ideali și atrag după sine alți clienți ideali, asemenea lor. 

De ce să țintești doar clienți ideali

Conform studiilor, 80% din valoarea unui business este generată de 20% dintre clienți.

Pentru a avea rezultate bune și pentru a genera rapid clienți noi, îti recomandăm să-ți concentrezi atenția pe cei 20% care generează 80% din încasările tale.

Află cine sunt, unde îi găsești și ce îi face să cumpere de la tine, pentru a le reproduce comportamentul și a atrage cât mai mulți din această categorie.

Magnetic Marketing

Vrei să ne ocupăm noi de marketingul afacerii tale?

Da, vreau să se ocupe echipa Magnetic Marketing. Contactează-ne.

Descarcă Ghidul Magnetic

Îți punem la dispoziție un Ghid GRATUIT, prin care înveți să identifici şi să atragi mai mulţi clienți potriviți, într-o formă simplă și ușor de aplicat.

Ce primești?

un e-book de 30 pagini cu informații valoroase

un template editabil pentru crearea avatarelor tale

Cu ce te ajută?

să atragi mai mulţi clienți, dintre cei care generează cele mai multe încasări

să-ţi dezvolţi afacerea pe termen lung

Ghid Magnetic Marketing