Selectează o Pagină

Termeni și condiții

Termeni și Condiții

Magnetimarketing.ro respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam (de ex. nume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de „date personale”.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile.   Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu magnetimarketing.ro .

DESCRIEREA SERVICIILOR

Magnetimarketing.ro pune la dispozitie informatiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

DESCRIEREA SERVICIILOR ȘI A PRODUSELOR COMERCIALIZATE pe acest website pot fi achiziționate prin contract servicii: – servicii de consultanță si implementare strategii de marketing; – cursuri de marketing, cărți, video-uri și alte materiale informative;

Vă recomandăm să citiți în detaliu descrierea fiecărui produs/serviciu achiziționat.

Politica de plata si livrare a produselor sau serviciilor achizitionate.

Fiecare produs sau serviciu achiziționat va fi livrat sau implementat după ce plata a fost finalizată, conform contractului agreat si semnat intre parti.  Politica de retur/anulare in cazul în care vă răzgândiți și doriți să anulați o comandă, se va regasi, de asemenea, in contractul agreat de catre cele doua parti – Content Creators SRL si persoana fisica sau personala juridica care a achizitionat produsele sau serviciile prezentate in cadrul site-ului magnetimarketing.ro

DREPTURILE DE FOLOSINȚĂ A CONȚINUTULUI ACESTUI SITE WEB Informațiile de pe acest site sunt protejate conform legislației în vigoare. Scopul lor îl reprezintă informarea publicului. Este interzisă preluarea conținutului site-ului în orice scop. În lipsa unui acord scris din partea magnetimarketing.ro respectiv a Content Creators SRL, puteti pelua maxim 500 de caractere din paginile acestui site daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului sau al paginii sursa.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Magnetimarketing.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Magnetimarketing.ro nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. Magnetimarketing.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site. magnetimarketing.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ, si nu in scop commercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Magnetimarketing.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Magnetimarketing.ro este deţinătorul site-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea magnetimarketing.ro.

Reproducerile, pe hârtie sau digitale, ale site-ului sus menţionat şi/sau ale lucrărilor sunt autorizate cu condiţia ca acestea să fie destinate unei folosinţe strict personale, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare şi/sau comerciale şi/sau de informare, astfel încât să se conformeze dispoziţiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuală.

Cu excepţia dispoziţiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parţială sau integrală a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrări care îl compun, fără a se fi obţinut în prealabil autorizaţia de la magnetimarketing.ro, este strict interzisă şi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Uilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. În nici un caz, magnetimarketing.ro, afiliaţii săi, membrii reţelei sale, fiecare în parte sau împreună, nu vor putea fi făcuţi responsabili pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.

Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură. Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

ACTUALIZAREA CONDIŢIILOR GENERALE

Magnetimarketing.ro îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment accesul la site, precum şi Condiţiile Generale. Aceste modificări şi actualizări sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de îndată ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie să se raporteze în mod regulat la această rubrică pentru a verifica Condiţiile Generale în vigoare.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Daca aveti orice intrebari, reclamatii sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: hello [@] magneticmarketing.ro.